• HISTORIEN BAG NAJELL

  Najell har base i sydsvenske Lund, og virksomheden blev etableret af parret Niklas og Freja. Idéen til det første produkt, Babynest SleepCarrier, opstod, da Niklas prøvede at lægge sin lille niece til at sove, men hun vågnede hver gang, hun blev lagt ned.

  Najells kerneværdier er at inspirere nybagte forældre til at leve efter deres egne regler, sammen med det at skabe langtidsholdbare produkter – ikke bare i forhold til slidstyrke og kvalitet, men også tidløst design.

  Når man deler opgaverne ligeligt, får alle familiens medlemmer mulighed for at stråle hver især.

  LIGESTILLING

  Kønnene er mere lige i dag, og opgaverne i hjemmet mere ligeligt fordelt. Men mange af de gamle normer er stadig en stor del af samfundet. Vi opfordrer forældre til at tage et stort skridt fremad og slippe alle de gamle normer, som ikke føles rigtige for jer – gør tingene på jeres egen måde og definér selv forældrerollen. Vi er her for at opfordre og støtte jer i jeres valg som forældre.

  Najell empowerment

  EMPOWERMENT

  De fleste af os, som er blevet forældre, føler, at det er den mest givende rolle, vi nogensinde kommer til at påtage os, og samtidig den mest krævende. Der bliver vendt op og ned på det hele, men livet er slet ikke ovre – det er kun lige begyndt. Bliv ved med at gøre alle de ting, der gør dig til den, du er – øjeblikkene med dine børn bliver så meget bedre. Tag dem med, når du kan, men husk også at have tid til dig selv. Det gør dig til en bedre forælder og inspirerer dine børn.

  Du behøver ikke vælge mellem at være forælder og et individ – vær alt det, du drømmer om. Glade forældre er bedre forældre.

  BÆREDYGTIGHED

  Vi er en del af den generation, der oplever konsekvenserne ved global opvarmning, og vi bekymrer os om miljøet. Det forbrugersamfund, vi lever i, skader miljøet, og alle bør begynde at tage ansvarlige valg. Det har aldrig været nemmere at købe og forbruge, da produktudvalget er endeløst. Tekstilindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden, så vi er nødt til at tage ansvarlige og bæredygtige valg.

  Vi er dedikeret til at skabe produkter på en ansvarlig måde og med en så lille miljøpåvirkning som muligt, men også til, at produkterne kan bruges af mere end ét barn. Fra genbrug af vores kontoraffald til miljøvenlige materialer og langtidsholdbare produkter. Dette er ikke det endelige mål, men bare begyndelsen.

  Najell BÆREDYGTIGHED

  ANSVARLIGHED

  Det er vores ansvar at skabe produkter, der skader planeten mindst muligt. Vælg kvalitet frem for kvantitet. Langtidsholdbare produkter fremstillet af et miljøvenligt materiale kan gøre en forskel for de fremtidige generationer.

  På tegnebordet og ved produktudvikling har vi valgt at bruge genbrugs- og veganske materialer. Alle vores produkter er designet til at holde i lang tid. Når vi vælger materialer til vores produkter, er høj kvalitet, æstetik, miljø og holdbarhed de primære kriterier. Alt vores stof er altid OEKO-TEX® Standard 100, produktklasse 1-certificeret. Det betyder, at stoffet skal opfylde meget strenge regler uden undtagelser, og at det ikke indeholder giftige materialer eller skadelige substanser, både under og efter produktion.

  Som et globalt brand respekterer og værdsætter vi arbejdernes rettigheder og arbejdsforhold i hvert land og stiller høje krav til sikre arbejdsforhold på vores fabrikker.

  SIKKER UDVIKLING

  Når vi udvikler vores produkter, inkluderer vi familier tidligt i processen for at finde ud af, hvad der er vigtigst. Det giver os mulighed for at fokusere på de rigtige ting og udvikle de produkter, der efterspørges af kunderne. I næste trin gennemgår vores produkter en omfattende medicinsk undersøgelse for at være helt sikre på, at vores design er sikkert. Vi konsulterer medicinske eksperter og særlige interessegrupper, og sammen garanterer de, at vores produkter er 100% sikre for både børn og voksne. Til sidst gennemgår vores produkter strenge test udført af uafhængige testinstitutter. På den måde er vi sikre på, at vi altid leverer funktionelt smarte og godkendte produkter i overensstemmelse med medicinsk ekspertise og kvalitetssikring.

  Det er vores ambition, at du altid ved, du træffer et sikkert valg ved at købe et produkt fra Najell til dig selv og din familie.