Najell SleepCarrier – Smartere Babynest

SLEEPCARRIER: DET INNOVATIVE PRODUKT, SOM ER IDÉEN BAG DET SVENSKE MÆRKE NAJELL.

Tanken bag SleepCarrier er at gøre det lettere for familier at fortsætte med at leve livet, som de gerne vil leve det, selv efter at de er blevet forældre.

SleepCarrier er en smartere babynest, som du kan bruge til at bære din baby med dig, uanset hvor du er. Med airmesh på siderne, et unikt materiale som børn kan trække vejret igennem, og en hård bund der gør det sikkert både for dig og barnet, er SleepCarrier nok den sikreste babynest på markedet.

SleepCarrier har en langt længere levetid end andre babynest og kan bruges hele barnets første år. Tilfredse kunder finder, at dette er babyproduktet de værdsætter mest i løbet af det første år af deres barns liv. Den kan bruges på flere forskellige måder og sparer dig penge, plads og tid.

Babynest

SleepCarrier – en smartere babynest, der kan bruges som barnets sovemiljø, uanset hvor du befinder dig. I sengen, på sofaen, i barnevognen, i fitnesscentret, på en restaurant eller på stranden. SleepCarrier giver dig mulighed for at tage dit barn med dig, uanset hvor du går hen, uden at forstyrre barnets søvnrutine. Og gør dit liv som forælder meget mere mobilt.

Mjuklift

Med de praktiske håndtag på SleepCarrieren, kan den bruges til at bære barnet nemt og sikkert. Sæt din baby til at sove i nesten, inden du gør dig selv klar til at gå ud. Så flytter du barnet sikkert til barnevognen, uden at forstyrre søvnen. Hvis barnet stadig sover, når du kommer hjem, kan du bære SleepCarrier ind, mens barnet fortsætter med at sove.

Legemåtte

SleepCarrier kan foldes ud og bruges som legemåtte. Det velkendte miljø er det perfekte sted at øve maveleje eller lege i, mens mor eller far træner, laver mad eller spiser middag. I stedet for at købe 4 forskellige produkter løser SleepCarrier de fleste af dine problemer og imødekommer dine og dit barns behov.

Bærsele

SleepCarrier kan bruges til at få barnet til at falde i søvn og sætte i sengen, uden at barnet vågner op igen. Ofte vågner barnet op igen efter at være faldet i søvn i deres forældres arme. Ændring af position og ændring i temperaturen gør barnet usikkert, hvilket ofte medfører at de vågner op. Med SleepCarrier som en sele kan du nemt sætte barnet i sengen uden at det vågner op igen.HISTORIEN Bag NAJELL

Najell er et svensk mærke, der udvikler produkter til næste generations urbane forældre. Varemærket blev grundlagt af ægteparret Niklas og Freja, og har sin base i Lund, Sydsverige. Udgangspunktet for hele udviklingen er “Dette tror vi, vi kan gøre bedre”. Hvis vi ikke kan, sætte vi ikke alt ind på produktet.Næste generation af forældre, har højere krav ift. tilpasning til hverdagen. De vil fortsætte, som forældre, uden at ændre deres livsstil for meget. Najell er en del af denne generation, og produkterne er baseret på smarte funktioner og skandinavisk design.

Virksomheden blev grundlagt i 2012, da Niklas bror var blevet far til sit første barn, Isabelle. Niklas og Freja blev bedt om at hjælpe med at få Isabella til at falde i søvn. For at imødekomme dette ønske skulle de Isabelle, mens hun fik sin mad fra flasken. Freja startede først, men snart tog Niklas over, da den lille pige var for tung. 45 minutter senere og flere mislykkede forsøg efter, sov hun. Niklas var virkelig træt i sine arme og svedig. Hver gang han havde forsøgt at lægge hende ned i sengen, vågnede hun op igen. Ny vinkel og temperatur fik hende til at vågne op, og man var nødt til at starte om igen. Denne erfaring inspirerede dem til virksomhedens første produkt SleepCarrier, lanceret sommeren 2014.

Niklas, Freja og Enzo

Læs Mere Om SleepCarrier her